Upis

Jaslice

Deca upisana u jaslene grupe borave u prostoru koji je u potpunosti adekvatno opremljen za rast i razvoj dece najmlađeg uzrasta, gde deca nesmetano i bezbedno razvijaju svoje motoričke veštine 

Vrtićni program

Deca ovladavaju veštinama samostalnosti u brizi o sopstvenim potrebama. Razvijaju veštine verbalnog izražavanja sopstvenih potreba i mišljenja, crtanja,  kao i slobodnog izražavanja u dramskim igrama.

Predškolski program

Deca razvijaju veštinu vođenja razgovora, razumevanja zagonetki i različitih književnih formi, sa lakoćom obrazlažu i iznose svoj stav i mišljenje, umeju da navedu ime, prezime, državu, grad i ulicu u kojoj stanuju.

Dragi roditelji, u našu Ustanovu možete upisati svoje dete bilo kada u toku godine uz subvencije grada. Za razgledanje Ustanove i zakazivanje razgovora možete nas kontaktirati mejlom, telefonom ili na društvenim mrežama. Uvek ćemo rado odgovoriti na sva vaša pitanja, dileme i sugestije. Biće nam zadovoljstvo da nas posetite i upoznate mesto za srećno i bezbrižno odrastanje vaše dece!

• Očitana lična karta roditelja potpisnika ugovora
• Izvod iz matične knjige rođenih deteta
• Kopija kartice tekućeg računa
• Potvrda od pedijatra da je dete zdravo

Upis tokom cele godine, zakažite sastanak.

Praksa PU Bata i seka je da zakazujemo intervju sa roditeljima budućih članova naše ustanove kako biste u potpunosti bili upoznati sa svim detaljima i izabrali najbolji program za vaše mališane.

Zapratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama i budite u toku sa svim dešavanjima!